Bedrijfsfeest Limburg

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Limburg

Als u een bedrijfsfeest wilt houden in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bedrijfsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Limburg, een superenthousiast team dat alles doet om uw bedrijfsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Limburg en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een bedrijfsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een bedrijfsfeest. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Limburg! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...