Bedrijfsfeest Lommel

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsfeest bij Lommel

Als u een bedrijfsfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als bedrijfsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bedrijfsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omsingeld door groen en natuur bij Lommel, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw bedrijfsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Lommel en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Lommel en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het volmaakste bedrijfsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsfeest. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...