Bedrijfsfeest Maaseik

Uniek Bedrijfsfeest bij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Maaseik

Als u een bedrijfsfeest wilt plannen in de buurt van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw bedrijfsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw bedrijfsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bedrijfsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsfeest in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsfeest in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsfeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Maaseik! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...