Bedrijfsfeest Maasmechelen

Fantastisch Bedrijfsfeest bij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Maasmechelen

Als u een bedrijfsfeest wilt houden in de buurt van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bedrijfsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omsingeld door groen en natuur bij Maasmechelen, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw bedrijfsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsfeest in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maasmechelen en omstreken, met een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een bedrijfsfeest in stijl bij Maasmechelen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsfeest op maat dankzij de goede communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsfeest. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Maasmechelen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...