Bedrijfsfeest Neerpelt

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Neerpelt

Als u een bedrijfsfeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bedrijfsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Neerpelt, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw bedrijfsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bedrijfsfeest in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een bedrijfsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bedrijfsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bedrijfsfeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Neerpelt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...