Bedrijfsfeest Opglabbeek

Uniek Bedrijfsfeest nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Opglabbeek

Als u een bedrijfsfeest wilt houden in de mooie omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als bedrijfsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bedrijfsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omsingeld door groen en natuur bij Opglabbeek, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw bedrijfsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Opglabbeek en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn elementen voor succesvolle bedrijfsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een bedrijfsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het volmaakte bedrijfsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een bedrijfsfeest. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...