Bedrijfsfeest Peer

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Peer

Als u een bedrijfsfeest wilt organiseren in de omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als bedrijfsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bedrijfsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een oase van groen bij Peer, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw bedrijfsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Peer en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Peer en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een bedrijfsfeest in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Peer en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakste bedrijfsfeest op maat dankzij de goede communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Peer! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...