Bedrijfsfeest Roermond

Uniek Bedrijfsfeest nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Roermond

Als u een bedrijfsfeest wilt geven in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Roermond, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw bedrijfsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Roermond en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Roermond en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een bedrijfsfeest in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De ideale bedrijfsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bedrijfsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een bedrijfsfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement in de buurt van Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...