Bedrijfsfeest Valkenswaard

Mooi Bedrijfsfeest bij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Valkenswaard

Als u een bedrijfsfeest wilt organiseren in de buurt van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bedrijfsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bedrijfsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omsingeld door groen en natuur bij Valkenswaard, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsfeest in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Valkenswaard en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bedrijfsfeest in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een bedrijfsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakte bedrijfsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bedrijfsfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...