Bedrijfsfeest Weert

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsfeest bij Weert

Als u een bedrijfsfeest wilt geven in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als bedrijfsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Weert, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw bedrijfsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bedrijfsfeest in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Weert en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Weert

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een bedrijfsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het beste bedrijfsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Weert! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...