Bedrijfsfeest Zonhoven

Prachtig Bedrijfsfeest bij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bedrijfsfeest bij Zonhoven

Als u een bedrijfsfeest wilt houden in de omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals bedrijfsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bedrijfsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Zonhoven, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw bedrijfsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bedrijfsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bedrijfsfeest in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bedrijfsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bedrijfsfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bedrijfsfeesten in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bedrijfsfeest in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een bedrijfsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Zonhoven en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste bedrijfsfeesten in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakste bedrijfsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

bedrijfsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde bedrijfsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bedrijfsfeest. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bedrijfsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Zonhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...