Bruiloft Beringen

Fantastisch Bruiloft nabij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Beringen

Als u een bruiloft wilt organiseren in de mooie omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals bruiloften presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bruiloft een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige locatie omsingeld door groen en natuur bij Beringen, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bruiloft in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Beringen en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bruiloften. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bruiloften in de buurt van Beringen en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bruiloft in stijl bij Beringen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste bruiloften in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het volmaakte bruiloft op maat dankzij de sterke communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde bruiloften. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bruiloft. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Beringen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...