Bruiloft Bocholt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bruiloft bij Bocholt

Als u een bruiloft wilt geven in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op evenementen zoals bruiloften verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Bocholt, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bruiloft in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle bruiloften. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bruiloften in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Bocholt en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De perfecte bruiloft op maat dankzij de sterke communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bruiloften. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bruiloft. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Bocholt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...