Bruiloft Bree

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bruiloft bij Bree

Als u een bruiloft wilt houden in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals bruiloften biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bruiloft een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Bree, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bruiloft vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bruiloft in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bree en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle bruiloften. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bruiloften in de buurt van Bree en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een bruiloft. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het beste bruiloft op maat dankzij de bedreven communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde bruiloften. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bruiloft. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Bree! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...