Bruiloft Eindhoven

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Eindhoven

Als u een bruiloft wilt plannen in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als bruiloften heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bruiloft een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omsingeld door groen en natuur bij Eindhoven, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bruiloft vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bruiloft in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle bruiloften. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bruiloften in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een bruiloft in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een bruiloft. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Eindhoven en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale bruiloft op maat dankzij de bedreven communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bruiloften. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bruiloft. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement in de buurt van Eindhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...