Bruiloft Genk

Mooi Bruiloft bij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Genk

Als u een bruiloft wilt plannen in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bruiloften presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bruiloft een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Genk, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw bruiloft tot in de puntjes uit te werken, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bruiloft in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Genk en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn elementen voor succesvolle bruiloften. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bruiloften in de buurt van Genk en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een bruiloft in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Genk en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste bruiloften in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakte bruiloft op maat dankzij de bedreven communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bruiloften. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een bruiloft. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...