Bruiloft Hasselt

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Hasselt

Als u een bruiloft wilt organiseren in de omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals bruiloften presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Hasselt, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bruiloft) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bruiloft in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Hasselt en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle bruiloften. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bruiloften in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bruiloft in stijl bij Hasselt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakste bruiloft op maat dankzij de goede communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige bruiloften. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een bruiloft. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement in de buurt van Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...