Bruiloft Houthalen-Helchteren

Prachtig Bruiloft nabij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bruiloft bij Houthalen-Helchteren

Als u een bruiloft wilt plannen in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als bruiloften biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omsingeld door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw bruiloft tot in de puntjes uit te werken, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bruiloft in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle bruiloften. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met bruiloften in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste bruiloften in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het beste bruiloft op maat dankzij de goede communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bruiloften. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een bruiloft. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Houthalen-Helchteren! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...