Bruiloft Kinrooi

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Kinrooi

Als u een bruiloft wilt houden in de buurt van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals bruiloften heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bruiloft een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie ligging omgeven door groen en natuur bij Kinrooi, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bruiloft vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bruiloft) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bruiloft in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Kinrooi en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bruiloften. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bruiloften in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bruiloft in stijl bij Kinrooi

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een bruiloft. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De perfecte bruiloft op maat dankzij de sterke communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bruiloften. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een bruiloft. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Kinrooi! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...