Bruiloft Limburg

Leuk Bruiloft nabij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bruiloft bij Limburg

Als u een bruiloft wilt plannen in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals bruiloften biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bruiloft een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Limburg, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bruiloft in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Limburg en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn aspecten voor succesvolle bruiloften. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bruiloften in de buurt van Limburg en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De ideale bruiloft op maat dankzij de sterke communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bruiloften. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bruiloft. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...