Bruiloft Lommel

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Lommel

Als u een bruiloft wilt geven in de mooie omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bruiloften heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een oase van groen bij Lommel, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw bruiloft vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bruiloft in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle bruiloften. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bruiloften in de buurt van Lommel en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een bruiloft in stijl bij Lommel

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een bruiloft. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste bruiloften in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het beste bruiloft op maat dankzij de goede communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bruiloften. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een bruiloft. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...