Bruiloft Maaseik

Prachtig Bruiloft bij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bruiloft bij Maaseik

Als u een bruiloft wilt houden in de omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bruiloften heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omsingeld door groen en natuur bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bruiloft in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bruiloften. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bruiloften in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een bruiloft in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste bruiloften in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakte bruiloft op maat dankzij de goede communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige bruiloften. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een bruiloft. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...