Bruiloft Maasmechelen

Uniek Bruiloft nabij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Maasmechelen

Als u een bruiloft wilt organiseren in de mooie omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals bruiloften biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bruiloft een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bruiloft in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle bruiloften. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met bruiloften in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Maasmechelen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste bruiloften in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het volmaakte bruiloft op maat dankzij de sterke communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige bruiloften. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bruiloft. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Maasmechelen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...