Bruiloft Neerpelt

Mooi Bruiloft bij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Neerpelt

Als u een bruiloft wilt geven in de omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op evenementen zoals bruiloften verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bruiloft een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door groen en natuur bij Neerpelt, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bruiloft in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle bruiloften. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bruiloften in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een bruiloft. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Neerpelt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste bruiloften in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De ideale bruiloft op maat dankzij de goede communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bruiloften. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bruiloft. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Neerpelt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...