Bruiloft Opglabbeek

Prachtig Bruiloft nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bruiloft bij Opglabbeek

Als u een bruiloft wilt houden in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bruiloften verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw bruiloft een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Opglabbeek, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bruiloft) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bruiloft in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Opglabbeek en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle bruiloften. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met bruiloften in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bruiloft in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De ideale bruiloft op maat dankzij de goede communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige bruiloften. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een bruiloft. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Opglabbeek! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...