Bruiloft Peer

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Peer

Als u een bruiloft wilt organiseren in de mooie omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals bruiloften verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bruiloft een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omsingeld door groen en natuur bij Peer, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw bruiloft tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bruiloft) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een bruiloft in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Peer en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bruiloften. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bruiloften in de buurt van Peer en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een bruiloft in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Peer en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste bruiloften in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De perfecte bruiloft op maat dankzij de sterke communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige bruiloften. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een bruiloft. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...