Bruiloft Roermond

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Roermond

Als u een bruiloft wilt houden in de buurt van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals bruiloften presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Roermond, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bruiloft vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bruiloft) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bruiloft in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Roermond en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle bruiloften. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met bruiloften in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Roermond en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De perfecte bruiloft op maat dankzij de sterke communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bruiloften. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een bruiloft. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event bij Roermond! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...