Bruiloft Valkenswaard

Fantastisch Bruiloft bij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk bruiloft bij Valkenswaard

Als u een bruiloft wilt houden in de omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals bruiloften verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Valkenswaard, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw bruiloft tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een bruiloft in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle bruiloften. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met bruiloften in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een bruiloft. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het beste bruiloft op maat dankzij de goede communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde bruiloften. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een bruiloft. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Valkenswaard! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...