Bruiloft Weert

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Weert

Als u een bruiloft wilt plannen in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals bruiloften biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Weert, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een bruiloft) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een bruiloft in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle bruiloften. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bruiloften in de buurt van Weert en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een bruiloft in stijl bij Weert

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een bruiloft. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Weert en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste bruiloften in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakte bruiloft op maat dankzij de bedreven communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische bruiloften. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een bruiloft. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Weert! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...