Bruiloft Zonhoven

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch bruiloft bij Zonhoven

Als u een bruiloft wilt organiseren in de omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als bruiloften heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw bruiloft een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Zonhoven, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw bruiloft op en top toen doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een bruiloft) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een bruiloft in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Zonhoven en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw bruiloft. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle bruiloften. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met bruiloften in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een bruiloft in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een bruiloft. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Zonhoven en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste bruiloften in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het beste bruiloft op maat dankzij de sterke communicatie

bruiloften in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde bruiloften. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een bruiloft. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een bruiloft in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Zonhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...