Communiefeest Beringen

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk communiefeest bij Beringen

Als u een communiefeest wilt plannen in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals communiefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw communiefeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omsingeld door groen en natuur bij Beringen, een enthousiast team dat alles doet om uw communiefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een communiefeest in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Beringen en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle communiefeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met communiefeesten in de buurt van Beringen en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een communiefeest in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

De ideale communiefeest op maat dankzij de goede communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een communiefeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...