Communiefeest Bocholt

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Bocholt

Als u een communiefeest wilt houden in de buurt van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals communiefeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Bocholt, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw communiefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een communiefeest in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle communiefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met communiefeesten in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een communiefeest in stijl bij Bocholt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De ideale communiefeest op maat dankzij de sterke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische communiefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een communiefeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Bocholt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...