Communiefeest Bree

Fantastisch Communiefeest bij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Bree

Als u een communiefeest wilt organiseren in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals communiefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw communiefeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omsingeld door groen en natuur bij Bree, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw communiefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een communiefeest in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bree en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle communiefeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met communiefeesten in de buurt van Bree en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een communiefeest in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een communiefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Bree en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het beste communiefeest op maat dankzij de sterke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een communiefeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Bree! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...