Communiefeest Eindhoven

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk communiefeest bij Eindhoven

Als u een communiefeest wilt plannen in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals communiefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw communiefeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omgeven door een oase van groen bij Eindhoven, een enthousiast team dat alles voorziet om uw communiefeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een communiefeest in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Eindhoven en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle communiefeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met communiefeesten in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een communiefeest in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale communiefeest op maat dankzij de goede communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische communiefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een communiefeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...