Communiefeest Genk

Prachtig Communiefeest bij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Genk

Als u een communiefeest wilt organiseren in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals communiefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw communiefeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omsingeld door groen en natuur bij Genk, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw communiefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een communiefeest in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Genk en omstreken, met een groot terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle communiefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met communiefeesten in de buurt van Genk en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een communiefeest in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Genk en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakte communiefeest op maat dankzij de sterke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige communiefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een communiefeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement bij Genk! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...