Communiefeest Hasselt

Uniek Communiefeest bij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Hasselt

Als u een communiefeest wilt geven in de omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op evenementen zoals communiefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw communiefeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Hasselt, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw communiefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een communiefeest in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Hasselt en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle communiefeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met communiefeesten in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een communiefeest in stijl bij Hasselt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een communiefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

De perfecte communiefeest op maat dankzij de sterke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige communiefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een communiefeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...