Communiefeest Houthalen-Helchteren

Fantastisch Communiefeest nabij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk communiefeest bij Houthalen-Helchteren

Als u een communiefeest wilt organiseren in de omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals communiefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw communiefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een communiefeest in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle communiefeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met communiefeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een communiefeest in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een communiefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De perfecte communiefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een communiefeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement bij Houthalen-Helchteren! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...