Communiefeest Kinrooi

Fantastisch Communiefeest nabij Kinrooi

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Kinrooi

Als u een communiefeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals communiefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw communiefeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omsingeld door groen en natuur bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw communiefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een communiefeest in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Kinrooi en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle communiefeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met communiefeesten in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een communiefeest in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Kinrooi en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De ideale communiefeest op maat dankzij de goede communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische communiefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een communiefeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Kinrooi! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...