Communiefeest Limburg

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk communiefeest bij Limburg

Als u een communiefeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals communiefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omsingeld door groen en natuur bij Limburg, een superenthousiast team dat alles doet om uw communiefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een communiefeest in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Limburg en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle communiefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met communiefeesten in de buurt van Limburg en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een communiefeest in stijl bij Limburg

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een communiefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Limburg en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het volmaakte communiefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een communiefeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event in de buurt van Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...