Communiefeest Lommel

Leuk Communiefeest bij Lommel

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Lommel

Als u een communiefeest wilt organiseren in de omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals communiefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Lommel, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw communiefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een communiefeest in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Lommel en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle communiefeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met communiefeesten in de buurt van Lommel en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een communiefeest in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een communiefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Lommel en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De ideale communiefeest op maat dankzij de goede communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een communiefeest. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...