Communiefeest Maaseik

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Maaseik

Als u een communiefeest wilt geven in de omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als communiefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Maaseik, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw communiefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een communiefeest in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle communiefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met communiefeesten in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een communiefeest in stijl bij Maaseik

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakte communiefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige communiefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een communiefeest. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement in de buurt van Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...