Communiefeest Maasmechelen

Prachtig Communiefeest nabij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Maasmechelen

Als u een communiefeest wilt geven in de buurt van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals communiefeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw communiefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw communiefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een communiefeest in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle communiefeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met communiefeesten in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een communiefeest in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een communiefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De ideale communiefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een communiefeest. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Maasmechelen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...