Communiefeest Neerpelt

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk communiefeest bij Neerpelt

Als u een communiefeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op evenementen zoals communiefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Neerpelt, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw communiefeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een communiefeest in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Neerpelt en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle communiefeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met communiefeesten in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een communiefeest in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een communiefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Neerpelt en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De perfecte communiefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige communiefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een communiefeest. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...