Communiefeest Opglabbeek

Uniek Communiefeest nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk communiefeest bij Opglabbeek

Als u een communiefeest wilt geven in de mooie omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals communiefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw communiefeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Opglabbeek, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw communiefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een communiefeest in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met een groot terras met zicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle communiefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met communiefeesten in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een communiefeest in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een communiefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het volmaakte communiefeest op maat dankzij de goede communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een communiefeest. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement bij Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...