Communiefeest Peer

Uniek Communiefeest bij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk communiefeest bij Peer

Als u een communiefeest wilt plannen in de omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als communiefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Peer, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw communiefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een communiefeest in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Peer en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle communiefeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met communiefeesten in de buurt van Peer en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een communiefeest in stijl bij Peer

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Peer en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakste communiefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische communiefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een communiefeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...