Communiefeest Roermond

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Roermond

Als u een communiefeest wilt organiseren in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals communiefeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door groen en natuur bij Roermond, een enthousiast team dat alles voorziet om uw communiefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een communiefeest in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle communiefeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met communiefeesten in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een communiefeest in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Roermond en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De perfecte communiefeest op maat dankzij de goede communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een communiefeest. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Roermond! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...