Communiefeest Valkenswaard

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Valkenswaard

Als u een communiefeest wilt plannen in de buurt van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals communiefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw communiefeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door groen en natuur bij Valkenswaard, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw communiefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een communiefeest in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Valkenswaard en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle communiefeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met communiefeesten in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een communiefeest in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste communiefeesten in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakste communiefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische communiefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een communiefeest. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...