Communiefeest Weert

Uniek Communiefeest nabij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Weert

Als u een communiefeest wilt geven in de buurt van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals communiefeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw communiefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Weert, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw communiefeest op en top toen doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een communiefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een communiefeest in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Weert en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle communiefeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met communiefeesten in de buurt van Weert en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een communiefeest in stijl bij Weert

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakste communiefeest op maat dankzij de sterke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische communiefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een communiefeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Weert! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...