Communiefeest Zonhoven

Uniek Communiefeest nabij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch communiefeest bij Zonhoven

Als u een communiefeest wilt plannen in de omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als communiefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw communiefeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende locatie omsingeld door groen en natuur bij Zonhoven, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw communiefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een communiefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een communiefeest in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Zonhoven en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw communiefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle communiefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met communiefeesten in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een communiefeest in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een communiefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste communiefeesten in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte communiefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

communiefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde communiefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een communiefeest. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een communiefeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement in de buurt van Zonhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...