Congres Beringen

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Beringen

Als u een congres wilt houden in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals congressen verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw congres een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omsingeld door groen en natuur bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw congres tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Beringen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle congressen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met congressen in de buurt van Beringen en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een congres in stijl bij Beringen

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Beringen en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste congressen in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het volmaakte congres op maat dankzij de bedreven communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een congres. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een congres in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Beringen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...